Transport Gratuit la comenzi peste 400 lei.

Politică de retur

Aveți la dispoziție 30 zile, din momentul în care ați primit coletul, pentru a returna produsul sau produsele achiziționate, prin intermediul firmei de curierat rapid.

!!IMPORTANT: BOTINA.RO NU ACCEPTĂ RETUR PENTRU PRODUSELE UZATE, FOLOSITE, UTILIZATE SAU CARE PREZINTĂ URME DE UZURĂ (mirosuri improprii, zgârieturi, pete)!!!

Produsul pentru care se solicită returul, trebuie returnat exact în condiția în care a fost primit! Returul este posibil doar dupa ce comanda este finalizata, dupa ce ajung banii de la curier la Botina.ro
Pentru a simplifica procesul de retur, trebuie doar să completați formularul de mai jos. Vă rugăm să trimiteți direct produsul pe care doriți să îl returnați la adresa: magazin In Tempo, Iulius Mall Iași, etaj 2. Costul returului produselor se achită conform tarifului transportatorului. 

Completează aici formularul de retur!

Ulterior, veți avea trei opțiuni:

  1. Faceți o altă comandă pe site-ul nostru. La finalizarea comenzii, în rubrica "Observații", trebuie să menționați neapărat "schimb de produse cu _produsul/produsele_ ___din comanda____" . Apoi, un operator call center vă va contacta pentru a stabili când doriți să faceți acest schimb, și să vă comunice suma rămasă de achitat, în cazul în care noua comandă va depăși returul. 
  2. Returnarea banilor pentru produsele returnate, în cont bancar. După ce avem confirmarea recepționării coletului Dvs., vă vom transfera banii în contul precizat în formularul de retur, în termen maxim de 14 de zile calendaristice. 

Banii se returnează doar în contul bancar al utilizatorului, în termen de 14 de zile calendaristice de la data recepționării returului.

  1. Păstrarea banilor în portofelul dvs virtual, pentru plata altor comenzi viitoare.

La schimbarea produselor, transportul este suportat de catre Utilizator, cu excepția cazului în care schimbarea se face din vina magazinului Botina.ro.

Adresa pentru returnare este Magazin In Tempo, localitatea Iași, jud. Iași, Iulius Mall etaj 2.